TF DE TF AT TF NL

Retourneren

U hebt het recht om binnen veertien dagen zonder opgaaf van redenen dit contract. De wachttijd bedraagt ​​veertien dagen na de datum, die de eindproducten in het bezit te kopen die niet de vervoerder genomen of door u aangegeven derde partij of heeft.

Om uw recht uit te oefenen, moet je (Bremer Feinkost GmbH & Co. KG, Carl-Lambert Leisewitz, Schlachte 38, 28195, Bremen, info@bremer-feinkost.de, Telefoon: 0421/1788850, Fax: 0421/17888545) middelen een ondubbelzinnige verklaring (bv. als verzonden per post, fax of e-mail), hen te informeren over uw beslissing om terug te trekken uit dit contract. U kunt zeker gebruik maken van het bijgevoegde standaardformulier voor herroeping, die niet verplicht is, echter. De terugtrekking vorm die zij ontvangen hier.

Om de deadline terugtrekking te voldoen, is het voldoende dat u uw communicatie te sturen met betrekking tot het herroepingsrecht voor de wachttijd.

Het herroepingsrecht geldt niet voor de volgende opdrachten:

    
Contracten voor de levering van goederen die snel kunnen bederven of waarvan de vervaldatum is snel voorbij.
    
Contracten voor de levering van verzegelde goederen die niet geschikt zijn om redenen van gezondheid of hygiëne om terug te keren als hun niet-gesloten na de bevalling.

Gevolgen van herroeping

Als je terug te trekken uit dit contract, zullen wij alle betalingen die wij van u hebben ontvangen, inclusief de kosten van het aanbod (met uitzondering van de extra kosten die voortvloeien uit het feit dat je een soort van levering anders dan die van ons, goedkoopste Standard hebben gekozen vergoeden hebben), en terug te betalen onmiddellijk uiterlijk binnen veertien dagen na de datum waarop de kennisgeving is ontvangen over de annulering van dit contract met ons. Voor deze terugbetaling, gebruiken we dezelfde methode van betaling die u hebt gebruikt in de oorspronkelijke transactie, tenzij u uitdrukkelijk anders is overeengekomen; in ieder geval u in rekening gebracht vergoedingen voor deze aflossing. We kunnen terugbetaling totdat we de geretourneerde goederen terug hebben ontvangen, of totdat u hebt aangetoond dat u de goederen zijn teruggekeerd, maar uiterlijk

Je hebt de goederen snel en in elk geval niet later dan veertien dagen na de datum waarop u ons op de hoogte van de annulering van dit contract, aan ons of aan Bremer Feinkost GmbH & Co. KG c / o OTG Opslag en Frachtkontor GmbH & Co tav. KG Mr. Cohrs Meilsener Straße 8b 21244 Buchholz Duitsland teruggegeven of overhandigd. De deadline wordt gehaald als u de goederen voor de termijn van veertien dagen te sturen. We dragen de kosten voor het terugzenden van de goederen. U hoeft alleen te betalen voor de waardevermindering van de goederen, waarvan de waarde verlies is te wijten aan een noodzakelijk is om de aard, de kenmerken en het functioneren van de goederen te maken met u vast te stellen.

Moment...


{{var product.name}}
wurde erfolgreich in den Warenkorb gelegt.

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
  Bezig met laden...